Speltips och livestreams Milan-Genoa och Bilbao-Barcelona

Flera smaskiga matcher idag! Här kan du se alla matcherna live.

16:00 Leeds-Sheffield United
18:00 Milan-Genoa
20:00 Levante-Real Madrid
20:45 Roma-Inter
21:00 Lyon-St Etienne (knallhårt derby!)
22:00 Athletic Bilbao-Barcelona

Milan har börjat knackigt men Zlatan har väl ändå levererat? Skapligt ordkrig under veckan – Genoas Gasperini lyfter Luca Toni till skyarna. Enligt rapporterna vilas Pirlo. Speltips: Zlatan gör mål.

Tokkrisande Roma tar emot Inter. Dom här lagen kan varandra utan och innan, inte minst för att dom alltid råkar på varandra i italienska cupen + italienska supercupen. Men Roma är nu helt ur form. Samtidigt är det en toppmatch och då vågar Roma inte vika ner sig på hemmaplan. Går inte att tippa.

Real Madrid ska ta tre poäng borta mot Levante. Mourinho har spelat in sina gubbar nu. Det kanske inte är vackert, men pressen och gnetandet är effektivt över 38 omgångar. Speltips: Real Madrid vinner.

Dela!