EM-kvaltips med MrBet

Vi är 100-procentiga under september och det ska vi fortsätta vara efter kvällens EM-kvalmatcher!

Albanien-Luxemburg 1 till 1.28 på Expekt
Märkligt att Luxemburg är så helt klippt odugliga. Med en befolkning som ändå är större än Islands och typ tio gånger större än Andorra och San Marino och dom andra lilleputtländerna så lyckas man mycket sällan ens ta en pinne i kvalen. Albanien skrämmer dock ingen. Och man är inte målfabrikatörer av rang direkt. Ettan går att spela, men inget handikappspel.

Bosnien-Frankrike Spela Bosnien Asian 0:0 till 1.90 på Bet365
Frankrike är inne i en dålig trend minst sagt. Och så möter man ett Bosnien som är ett grymt bra lag och har en grymt positiv trend. Kan bara gå på ett sätt eller? Nja, tror ändå det finns risk att fransoserna kan ta en pinne. Ser högst värde i ett DNB-spel.

Clijsters-Stosur 1 till 1.23 på Betfair
Muskelberget Stosur kan serva som en hel karl. Men Clijsters är bara så mycket bättre överlag. Smack, smack, smack så sitter bollarna i kryssen. Clijsters har krossat allt hittills i US Open – formstarkast på touren?

AB spel.
Info kring Sverige-San Marino här.

Dela!