City-Chelsea och andra lördagsspel

Birmingham-Wigan Spela Birmingham -0.5 till 1.88 på Bet365
Kommer Birmingham upp till 75 procent av sin kapacitet på hemmaplan så vinner man det här mötet. Jobbigare lag att möta finns knappt. Wigan har spelat en bortamatch i ligan – vinst – och det känns inte sannolikt att man skulle vinna två raka borta. Birmingham förlorar inte hemma. 1-3 borta mot WBA förra veckan ska man inte lägga så mycket vikt vid.

Burnley-Bristol City 1 till 1.73 på Ladbrokes
Burnley krossar allt hemma. Bristol City imponerar inte och när det är bortamatch mot Burnley är det inte läge att vända den dåliga trenden. Över 1.65 spelas.

Schalke-Mönchengladbach Spela Schalke -0.75 (0.5 och 1.0) till 1.67 på Betfair
Nu måste vi räkna med att Schalke har kommit igång. 2-1 borta mot Freiburg var precis vad som behövdes för att det nya laget (sålt massor, köpt massor) ska få lite vind i seglen. Mönchengladbach skrällde i början av säsongen men nu känner vi bättre igen laget. Ska normalt vara chanslöst mot Schalke på bortaplan, men vi garderar något.

Manchester City-Chelsea Båda gör mål till 1.80 på 888sport
Det här oddset måste man bara testa. 1.80 är långt över spelbolagens genomsnitt. Och visst har båda lagen kapacitet att göra mål. Oavsett vilken match det är – det här är ju en toppmatch – så är det svårt att se att något av lagen skulle gå mållösa av plan. Skön ordväxling mellan Mancini och Ancelotti under veckan!

Dela!