Champions League och Hockeyallsvenskan

Malmö-Oskarshamn 1 till 1.54 på Betfair
Hockeyallsvenskan. Malmö är bättre än Oskarshamn. Malmö har haft en bättre och tuffare försäsong än Oskarshamn. Det här tar man. Men det är nog ända gången vi spelar Hockeyallsvenskan till så lågt odds den här säsongen.

FCK-Rubin Kazan Spela FCK DNB eller Asian 0 (1.95 på Bet365)
Vi är inte så imponerade av ryska ligan. Visst, enskilda gäng skulle göra det bra i vilken liga som helst och Rubin Kazan är möjligtvis ett sådant lag. Men man ska komma ihåg att FCK är ett riktigt bra lag. Dessutom spelar man hemma idag. Att man bara fick 2-2 mot Silkeborg i helgen spelar mindre roll. Skulle vilja ha FCK som små favoriter i den här matchen, men oddssättarna har 50/50. Alltså tycker vi att det finns värde i ett spel på FCK. Men vi garderar spelet – Rubin Kazan kan fixa oavgjort och skulle nog vara mycket nöjda med det.
AB spel.

Dela!