Betta på vem som kommer att göra målen i Premier League

Sista-minuten-flytten för Rafael van der Vaart från Real Madrid till Tottenham blev äntligen klar då Premier League godkände den. Att allt blev så försenat kan bero på ett eller flera skäl. Det sägs att Spurs manager Harry Redknapp skrev ut hans kontrakt på en betting slip. Det här kanske stämmer om man ska tro på Real Madrids förklaring att saker och ting blev besvärliga på grund av problem med en datorserver.

En mer intressant anledning till att denna flytt blev så försenad är att Redknapp sägs ha varit upptagen i ett pokerspel online men det här är bara hörsägen från insiders vid White Hart Lane. Nu är flytten alltså klar men det lär inte bli kalabalik i Spurs butik efter tröjor med van der Vaarts namn.

Van der Vaart har oddsen 5/6 att göra minst sju mål i denna säsong av Premier League. Det här kan vara en satsning väl värd att göra för denna spelare håller verkligen måttet.

Det blev fler sena flyttar och en av de andra spelarna som skrev på ett nytt kontrakt för den nya säsongen var Ghanas stjärna Asamoah Gyan. Sunderland fick honom för £13 miljoner vilket gör att man kan fråga sig om allt står rätt till med Steve Bruce. Gyan har Premier League oddsen 11/10 att bli skyttekung av alla de som skrev under kontrakt vid dead line. Här finner vi även Franco Di Santo 3/1, Eidur Gudjohnsen 10/3, Rodrigo Moreno 6/1 och Alex Hleb 8/1.

Hleb gjorde nytta i Arsenal men om man ska vara helt ärlig så var han bara en bänkvärmare i Barcelona. Arsenal fans blev minst sagt besvikna på honom då han valde Barcelona istället för London och Arsene Wenger. Det blir intressant att se hur han kommer att funka i engelsk fotboll igen efter det att han fått testa den glamorösa fotbollen med Barcelona.

Dela!