Atletico-Barcelona, Bundesliga och Serie A livestream

Flera stormatcher idag. Manchester United-Liverpool börjar 14:30. Liverpool har fortfarande inte fått ordning på ägarfrågan. Och spelet har lämnat mycket övrigt att önska. United får tillbaka Rooney. Ska Vidic äntligen göra en bra match mot Liverpool eller ska han få stora darren som han brukar? Lagkapten är han i alla fall. I en sådan sönderanalyserad match är det svårt att hitta några spelbara odds.

Atletico Madrid tar emot Barcelona 18:00. Förra året var bortamatchen mot Atletico den enda Barca förlorade. Blir det torsk i år igen? Har nog inte råd med det om man ska hålla jämna steg med ett Real Madrid som vinner utan att spela bra.

I Serie A har vi en på pappret sevärd match mellan Sampdoria och Napoli. Kan bli en tajt säsong i Italien i år. Inga lag som imponerar direkt. Inte ens Milan med den nya offensiven med Zlatan och brassarna.

15:00 Roma-Bologna
16:00 Heracles-Valencia

16:00 Levante-Villareal
16:00 Racing Santander-Real Zaragoza
17:30 Schalke-Dortmund (tungt derby i Bundesliga!)
18:00 Atletico Madrid-Barcelona
19:45 Sampdoria-Napoli
20:00 Malaga-Sevilla
20:15 Benfica-Sporting

Dela!