Speltips lördag 21 augusti

Det är väl ingen som har missat Voskamps åtta baljor för Sparta Rotterdam mot Almere City i matchen som slutade 12-1? Se alla målen här.

Strömsgodset-Brann 1 till 2.20 på Bet365
Urtråkiga Brann från urtråkiga Bergen kommer åka på pumpen idag. Strömsgodset starka hemma, Brann har problem med spelare och ledning. Två försvarare borta. Hemmalaget har några gubbar skadade men ska klara av Brann ändå.

Stoke-Tottenham Spela Stoke 0:0 Asian eller DNB (Asian finns till 2.30 på Betfair)
Sällan man hittar värde i Premier League eftersom matcherna är så överanalyserade, men här är en guldklimp. Finns ingen anledning att Spurs ska vara favoriter i den här matchen. Stoke på Britannia är en urtuff uppgift. Spurs har ett helt gäng skadade eller halvskadade spelare. Viktig match i veckan mot Young Boys – som man ju förlorade mot borta. 50-50 ska det vara i den här matchen.

Vitesse-Twente Spela Vitesse 0:0 Asian eller DNB (Asian finns till 4.4 på Bet365)
Så till lördagens högoddsare. Twente är det bättre laget men man är inget målsprutargäng direkt, och nu i början av säsongen har man varit riktigt dåliga framåt. Två nollnoll-matcher i ligan hittills. Visst, det kan lossna för Twente och då är det kört för Vitesse. Men 4.4 gånger pengarna?!

Groningen-Grafschaap 1 till 1.44 på SportingBet
Grafschaap ska nog försöka ta sina poäng hemma och undvika nedflyttning till varje pris. Groningen hemma är ett ytterst stabilt och kapabelt lag. Dunderetta. Matchen LIVE här 19:45.

AB spel. Mer spel.

Dela!