Allt inför Manchester City-Liverpool

Manchester City verkar ha värvat klart i och med köpet av Balotelli, men man vet aldrig. Boateng senaste Cityspelaren att skapa rubriker. Efter en krock med en drinkvagn på flyget blir han borta ett gäng matcher.

Liverpool verkar ha flera värvningar kvar att göra. Toivonen har varit på väg i flera veckor nu. Salcido verkar gå samma väg. Nu ryktas det om Trezeguet istället. Inte första gången i så fall. Mascherano har varit på väg bort hela sommaren. Killen och hans fru gillar Liverpool men ogillar verkligen England. Barcelona fortfarande nummer ett på Maskens önskelista.

Hodgson inledde uppsnacket i förmiddags genom att säga att han inte är avundsjuk på City.

Tidigare möten: Förra säsongen slutade båda matcherna oavgjort. Faktum är att fem av de senaste sju matcherna lagen emellan har slutat oavgjort. City öppnade säsongen med att spela 0-0 borta mot Spurs i en match man borde förlorat. Liverpool å andra sidan borde ha vunnit sin hemmamatch mot Arsenal. 1-0 precis till slutet då Reina fumlade in Arsenals kvittering.

Trupperna: Kolarov och Boateng är definitivt ute för City. Balotelli tveksam. Milner kan debutera. Joe Cole är avstängd. Agger hjärnskakning.

Manchester City: Hart, Given, Richards, Zabaleta, Lescott, K Toure, Kompany, Wright-Phillips, Johnson, Milner, Barry, Silva, Vieira, de Jong, Y Toure, Tevez, Adebayor, Robinho, Santa Cruz, Balotelli, Jo, Logan

Liverpool: Reina, Johnson, Carragher, Skrtel, Aurelio, Kuyt, Gerrard, Mascherano, Lucas, Poulsen, Jovanovic, Torres, Ngog, Kyrgiakos, Rodriguez, Babel, Kelly, Wilson, Spearing, Pacheco, Agger, Jones

Bästa oddsen:
Manchester City: 2.50 på Bet365
Oavgjort: 3.25 på Ladbrokes
Liverpool: 3.35 på Betfair

Under 2,5 mål: 1.72 på Betfair
Över 2,5 mål: 2.36 på Betfair

Dela!