Vi kör överspelet på Tyskland-Spanien

Spanien-Tyskland Över 2,5 mål till 2.32 på Betfair
Spanjorerna har inte vräkt in mål direkt. Dessutom är det bara en gubbe som verkar kunna göra mål, nämligen Villa. Tyskarna å andra sidan vräker verkligen in mål. Det finns två scenarion för den här matchen. 1. Spanien trampar på bollen i 90 minuter och tyskarna snor åt sig den då och då och petar in minst två mål själva. 2. Spanien sätter igång och spelar fotboll som bara dom kan vilket ger en sevärd match med minst ett mål för vardera lag. Oavsett scenario är oddset på över 2,5 mål en bit för högt.

Bänkas Torres efter sitt urusla VM hittills? Eller kommer han springa åttor kring Lahm som i EM 2008. Håll öga på matchen i matchen mellan stjärnskottet Neuer och Casillas och mellan Villa och Klose. Ska Spanien vinna måste man i alla fall höja sig minst tre snäpp.

AB spel hittar du här. Spelbolagens tankar inför matcherna hittar du här. Glenn S och Ola tippar också.

Dela!