Spanien vinner med hcp och överspel i Brasilien-Portugal

Portugal-Brasilien Över 2,5 mål till 2.46 på Betfair
Två i grunden offensiva lag (även om Dunga verkligen försöker få Brasilien att bli ett Italien). Portugals kross av Nordkorea ska vi inte lägga så mycket i. Det vi tar med oss därifrån är att det finns spelglädje i laget. Här är två lag som helst inte går av planen mållösa. Och om då ett av lagen gör ett till mål så är vi hemma.

Chile-Spanien Spanien -0,5 till 1.57 på Betfair
Spanien måste vinna. Chile kommer kämpa hårt för att ta minst en poäng. Men dom är inte direkt målfarliga och då är det svårt att vinna matcher mot lag som har Villa, Torres och gänget framåt. Ett spel på -0,5 är ett spel på seger, men ofta får man något högre odds. Har du inte Betfairkonto kan du spela Spanien till 1.50 på Bet365, Expekt och NordicBet. Odds under 1.50 saknar spelvärde.

Den gamle räven Thomas Wernersson gästtippar för AB. Spelbolagens tankar hittar du här. Ola Andersson rekar Elfenbenskusten. Glenn S tippar här.

Dela!