Sion är dagens bank

På lördagar och söndagar läggs de flesta spelen och volymen är därför som störst. Det är då svårare att hitta värdespel, särskilt på favoriter i dom stora ligorna. Eftersom alla amatörspelare lägger sina spel på dessa lag sjunker oddsen. Samtidigt innebär inte detta per automatik att oddsen på oavgjort och underdogen innebär spelvärde. Så vad gör man, jo man tittar på de matcher som ligger utanför “heta listan”.

Stora matchen idag är väl Real Madrid-Barcelona. Den ser du gratis på Unibet kl 22:00 ikväll. På Bet365 ser du dom här matcherna gratis idag:
Malaga-Sevilla
Napoli-Parma
Teneriffa-Valladolid
Villareal-Sporting
Fiorentina-Inter
Real Madrid-Barcelona

Sion-Aarau Sion -1 till 1.90 på Bet365
I det senaste mötet mellan dessa lag cashade vi in på rak bortaseger till finfint odds. Aarau är tvärsämst. Redan avsågade. Har tagit poäng i 7 av 28 matcher. 11 poäng på 28 matcher. Sion har fortfarande chansen till play-off till Europa League och man är ett gammalt stolt lag. Piskade Liverpool i europaspelet för inte allt för många år sen. Det här ska man bara ta.

Hertha Berlin-Stuttgart Hertha 1 Asian 0;0,5 till 1.80 på Betfair
Hertha åker inte ur Bundesliga, så är det bara. Efter en helt otroligt usel höst har man knaprat poäng under våren. 2-1-0 senaste tre matcherna. Och man kan när man vill. 5-1 borta mot Wolfsburg för två veckor sedan. Stuttgart har tagit sina poäng på sistone men inte imponerat. Hleb mycket tveksam till spel. Ytterligare en sak är att Stuttgart inte har vunnit mot Hertha sedan 1991! Med handikappspelet får vi 100 % på vinst för Hertha och halv vinst på oavgjort.

Hoffenheim-Köln 1 till 1.90 på Expekt
Kölns fans har ju bråkat på sistone. Därför kommer inte en enda Kölnsupporter vara på plats i Hoffenheim. Köln saknar flera gubbar, bland annat sin kapten. Dessutom funkar inte anfallet eftersom anfallsspelarna hatar varandra. Efter den hemska förlusten mot Wolfsburg förra veckan (0-4) kommer Hoffe skärpa sig ordentligt idag.

Bosse Petersson rekar helgens stormatcher här.

Dela!