Roma och överspel i spanska Segunda

Skapligt utbud idag men svårt att hitta några riktiga värdespel faktiskt. Men två spel har MrBet ändå vaskat fram!

Roma-Palermo 1 till 1.77 på Betsson
Som alla ö-lag i Italien är Palermo ruskiga hemma och betydligt beskedligare borta. Man har dock fin form nu och ligger faktiskt femma i tabellen. Roma vinner allt nu för tiden med det är inte någon glans- och skönspel man står för. 1-0, 2-1, 1-0 är det som gäller. Så jag förväntar mig inget målkalas utan en gnetig uddamålsseger för Roma. Det har varit lite snack om skador på Roma under veckan men det verkar som de flesta (förutom Toni) är tillbaka. För att Palermo ska vinna över Roma krävs det att man gör minst två mål och det gör dom inte.

Rayo Vallecano-Girona Över 2,5 mål till 2.12 på Betfair
Vallecanos hemmamatcher har sammanlagt gett 40 mål. Gironas bortamatcher: 35 mål. Alltså långt över 3 mål per match. Reken bygger på att Girona gör minst ett mål och att Rayo gör resten och vinner inför hemmafansen. Oddset är för bra för att missas.

Fler tips hittar du här.

Dela!