Torsdagens speltips och vem vinner Allsvenskan

Mali-Algeriet Över 2,5 mål till 2.16 på Betfair
Avbräck i båda försvaren. Algeriet saknar förstamålvakten. Algeriet släppte in tre mot Malawi och Mali spelade 4-4 mot Angola. Det finns samtidigt ordentligt med krut i offensiven i båda lagen. Överspelet är gjutet.
Angola-Malawi 2 till 6.05 på NordicBet
Det vi såg av Malawi i matchen mot Algeriet var imponerande. Antagligen kommer Malawi satsa på kontringsfotboll i den här matchen och med tanke på målfarligheten finns chansen att Angola släpper in ett par. Angolas balans på mittfältet var sådär mot Mali. Odds över 5 gånger pengarna är i varje fall alldeles för högt på Malawi.
Blackburn-Aston Villa 2 till 2.54 på Betfair
Semifinal i ligacupen, första matchen. Vi gör ett nytt försök på Villa efter att förra veckans rek snöade bort. Blackburn är fortfarande usla. Manchester City hade lekstuga sist. Villa stabila och tunga att möta. Blackburn dessutom ett gäng skador.
Vinner AIK Allsvenskan? De svenska spelarna på Ladbrokes tror inte det. 29 procent tror på Helsingborg. Beror väl mycket på vilka spelare lagen får behålla. Läs mer om silly season på Aftonbladet.
Funderar du på att spela Färjestad-Modo? Tänk på att Peter Forsberg saknas och det betyder det mesta för Modo. Mer om dagens hockey på Aftonbladet.
Aftonbladets Dagens bästa spel hittar du här.

Dela!