Späckad söndag med MrBet

1200 kr i bonus på Bwin – skynda innan den försvinner!

Dagens stora match är naturligtvis den direkt avgörande matchen om SM-guldet. Att tippa den? Nix! Helt omöjligt!

Elfsborg-Helsingborg 1 till 1.50 på Unibet
Genom onödiga poängtapp i varannan match spelade Elfsborg bort sig själva från guldstriden. Med seger idag mot ett Helsingborg som lagt ner säsongen för ett bra tag sen tar man tredjeplatsen. Motivation och klass talar för Elfsborg idag.

Malaga-Valencia 2 till 2.00 på Betfair
Jag trodde inte riktigt på Valencia nu i veckan men man visade klassen och förnedrade Almeria. Det är sällan man kan tala om klasskillnad i spanska ligan (förutom Real Madrid och Barcelona) men i den här matchen gäller det verkligen. Malaga toksist. Valencia saknar bara Marchena och Alexis.

Tennessee Titans-Jacksonville Jaguars 2 till 2.50 på Bet365
Titans har 0-6, Jaguars 3-3 på de senaste 6 matcherna. Sist piskade Jaguars till Titans ordentligt. Båda lagen har lite skador här och där men man kan säga att det är ungefär jämnt på den fronten. Jag betraktar vinstchanserna till 50-50.

Övrigt spelbart: Spela överspel på varenda match i näst sista och sista omgången i alla ligor. Det blir klart fler mål i dessa omgångar än snittet över säsongen. Faktiskt är Tomas Brolin inne på samma tanke idag.

Avslag: Jag spelar inte ett Roma helt under isen.

Dela!